Spela & dansa med oss

Vill du bli medlem i orkestern? Vi söker alltid nya musiker, dansare och flaggisar mellan 9-23 år till orkestern.

Vi repeterar onsdagar mellan klockan 18:00-21:00 från september fram till säsongsstart i mitten av maj. Vår träningslokal ligger centralt i Gamlestan i Göteborg. Hit tar du dig lätt med buss, spårvagn eller bil.

Prova på dag

Vi brukar börja höstterminen med en prova-på dag där man kan testa hur det är att vara med i vårt härliga gäng. Fyll i intresseanmälan nedan så hör vi av oss när det närmar sig.

Musiker

Ungdomsorkestern Göta Lejon är en marschorkester och musikerna kan delas in i blåsare och slagverk. För nya blåsare gäller att man bör ha spelat i ett par år, men själva vitsen med att vara med här är att du skall lära dig mer! Är du intresserad av slagverk krävs ingen instrumentvana men du måste ha taktkänsla.

Dans

Här erbjuder vi alla som är 14 år och äldre möjlighet att utvecklas inom dans. Vi övar in vår repertoar som består av olika showdanser, men vi tränar också styrka, kondition och rytmik.

Flaggsektion

Här erbjuder vi våra yngsta Lejon dans med flaggor. Du bör vara 9-13 år och tycka om att röra dig till musik. Att vara med i flaggsektionen är en bra erfarenhet om du senare vill bli dansare.

Intresserad?

Ring vår orkesterledare Martin Forssén på på tel. 0760-252357 om du vill anmäla dig eller har frågor. Du kan också anmäla dig med formuläret nedan!